Iskra - Филтер за правосмукалка за пепел

Код на Производот: 7029

Достапност:Има на залиха

899 ден 899

Заменски филтер кој одговара на сите Правосмукалки за пепел од брендот Iskra. Редовната замена на филтерот ја зголемува ефективноста на правосмукалката за пепел, а исто така го продолжува и векот на траење.