Iskra GX-MC011 - Kружна пила

Код на Производот: 5479

Достапност:Има на залиха

6,990 ден 6,990
Кружната пила Iskra GX-MC011 900W може да се пофали со моќно сечило со дијаметар од 125 mm. Длабочината на сечење под агол од 90 ° е 60 mm. Практичниот куфер овозможува лесен и брз транспорт, додека удобниот зафат го спречува заморот. 2 универзални ножеви куфер ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ: Напон: 230-240V ~ 50Hz Моќност: 900W (макс) Нема оптоварување тежина: 0-4500 вртежи во минута Дијаметар на сечивата: Ø 125 mm Длабочина на сечење (макс): 60 mm Должина на кабел: 1.8m Гаранција: - 2 години