Iskra GX-TH-MT01V - Повеќе наменски алат Осцилатор

Код на Производот: 1221

Достапност:Има на залиха

2,999 ден 2,999
Повеќе наменски алат Јачина: 300W Напон: 230-240V~ 50Hz Брзина на оптеретување: 0-26.000/min-1 Додатоци: Колектор за прашина Брусна плоча Брузна хатија (3x) Потопна хартија за брусење (2x) должина на кабел: 1,8 m Пакување на куфер Димензии (Во мм): 355 (Д) x 100 (Ш) x 255 (В) Гаранција: - 2 години