Iskra HG6OT-B - Mотокултиватор

Код на Производот: 7014

Достапност:Има на залиха

17,999 ден 17,999
- Волумен на моторот: 173 cm3 - Моќност: 3,2 kW - Брзина на мирување: 3000 вртежи во минута - Тип мотор: четиритактен - Мотор со воздушно ладење - Капацитет на резервоарот за гориво: 1,6 L - Капацитет на резервоарот за гориво: 0,55 L - Работна ширина на фреза: 600 mm (23.6 "") - Работна длабочина на мелење: 260 mm (10 "") - Дијаметар на тркалото: 127 mm (5 "") - Ширина на тркалото: 42 mm (1.65 "") - Максимален дозволен наклон: 20 ° - Димензии на пакувањето (во mm): 690 (D) x 380 (W) x 660 (V) - Нето тежина: 36 кг - Бруто тежина: 39 кг" Гаранција: - 2 години