Iskra IC-3500D - Индукциска плоча

Код на Производот: 10163

Достапност:Има на залиха

5,999 ден 5,999

• моќност: 3500W (макс)
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• прилагодување на работната сила:
- лев панел: 200W-2000W
- Десен панел: 200W-1500W
• Поставување на работната температура од 60-240 ° C
• можност за прикажување на температура во C ° или моќност во W
• тајмер: 1 до 240 мин
• автоматско исклучување по 120 мин
• минимална загуба на топлина (90% ефикасност)
• заштеда до 60% време
• заштеда на енергија до 50%
• 50% побрзо готвење
• издржлива стакло-керамичка површина за готвење (4 мм)
• погоден за садови од Ø12 до Ø26 см
• автоматско препознавање сад
• LED дисплеј
• контрола на допир
• Нозе што не се лизнуваат
• заштита од прегревање
• заштита од пренапони
• лесно чистење
• Две независни зони за готвење
• Димензии на пакувањето (во мм): 615 (L) x 90 (W) x 393 (H)
• Нето тежина: 4,6 кг
• Бруто тежина: 5,16 кг

• 24 месеци гаранција