Iskra FH 03 калорифер

Код на Производот: 2867

Достапност:Има на залиха

999 ден 999
Напон: 220V-240V~50/60Hz
Моќност: 1800W-2000W
• 2 јачини: 1000W - 2000W
• 2 можности за поставување: легнат и испавен
• 3 функции на дување: ладно, топло, жешко
• Функција за одржување на топлина
• Заштита од загревање
• Термостат
• Индикатор
• Должина на кабел: 1,5m
• Димензии на пак (mm): 250 (D) x 125 (Š) x 255 (V)
• Нето тежина: 1,1 kg