ISKRA MM Klik - Прибор за камин

Код на Производот: 7830

Достапност:Има на залиха

1,199 ден 1,199

1× лопатка за камин со дрвена рачка
1× закривена Т палка со дрвена рачка
1× закривена S палка со дрвена рачка
1× маша за камин со дрвена рачка

Материјал - железо
Материјал на рачката - дрво