Iskra N0E-11ET-3.6 - Батериска ножица за трева и жива ограда комплет со рачка и додатоци

Код на Производот: 2291

Достапност:Има на залиха

4,999 ден 4,999
- Напон: 3,6V
- Моќност : Li-ion Батерија (1,3Ah) (2-3 часа константно користење)
- Вртежи во празно: 1000 / min-1
- Ширина на сечење : 80 mm ( трева)
- Должина на сечење : 110 mm (ограда)
- Додатоци за косење трева
- Додатоци за сечење ограда
- Телескопска подвижна рачка
- Димензии на пакувањето (во mm) : 125 (В ) x 740 (Ш) x 120 ( Д)
Гаранција: - 2 години