ISKRA Ogan 4 - Прибор за камин

Код на Производот: 7828

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 1,299

1× лопатка за камин со дрвена рачка
1× закривена Т палка со дрвена рачка
1× закривена палка со дрвена рачка
1× маша за камин со дрвена рачка

Материјал - железо
Материјал на рачката - дрво