Iskra OR 301 - Плинско решо

Код на Производот: 658

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 1,999
Вкупна топлинска снага: 4.45 kW Топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 2,10kW Големина на млазници: Ø 0,50 мм / дијаметар 0,60 мм / дијаметар 0,65 мм Големина на пламеник: дијаметар Ø50 мм / Ø65 мм / Ø75 мм Приклучок за гас: Ø8 мм Притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37 Капак за заштита од ветер и прашина Димензии на пакување (во мм): 370 (В) x 620 (Ш) x 85 (Д) Гаранција: - 2 години