Iskra OR-401 - Плинско решо

Код на Производот: 676

Достапност:Има на залиха

2,499 ден 2,499
• Вкупно термичко производство: 5,85kW
• Излез на топлина: 1.00kW / 1.50kW / 1.50kW / 1.85kW
• Дијаметар на млазницата: Ø 0,50 mm / 2x Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
• Дијаметар на горилникот: Ø 47 mm / 2x Ø 65 mm / Ø 77 mm
• Гасна врска: Ø 8 mm
• Вид на гас: течен нафтен гас (бутан) G30 + (пропан) G31
• Категорија на гас: I 3B / P
• Притисок (mbar): 30
• Покријте за заштита од ветер и прашина
• емајлирано куќиште
• Заштита: нема

• Димензии на пакувањето (во мм): 550 (L) x 90 (W) x 505 (H)
• Нето тежина: 4,5 кг
• Бруто тежина: 4,9 кг

• 24 месеци гаранција