Iskra PH 003 - Транспортна количка

Код на Производот: 7005

Достапност:Има на залиха

1,199 ден 1,199
580 x 300 x 120 mm (LxWxH)
MDF плочи со дебелина од 18,6 мм
Тркала: Ø 73 mm
Вртливата 360 °
ПП Тркалца
200 кг (максимум)
Тежина на апаратот: 2,5 кг