Iskra PN-2500 2A- Моторна Пила

Код на Производот: 3057

Достапност:Има на залиха

7,999 ден 7,999
Волумен на мотор: 25,4 cm3 Номинална излезна моќ: 0.7 kW ( 1 HP ) Вртежи во празно: 3500 врт/мин Тип на мотор:двотактен Воздушно ладење на мотор Вкупен капацитет за гориво:230 мл Вкупен капацитет за улје: 160 мл Должина на пила:305 mm (12") Чекор на ланецот: 9,525 mm (3/8 ") Тежина: 3 кг Гаранција: - 2 години