Iskra PN4600-6 - Моторна пила + Iskra B512 - Заштитни очила

Код на Производот: 10331

Достапност:Има на залиха

7,999 ден 7,999
Зафатнина на моторот: 45,8 cm3 Излезна сила: 1,6 kW (2,2km) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Резервоар за гориво: 550 мл Резервоар за моторно масло: 260 мл Должина на меч: 406 mm (16") Гаранција: - 2 години + Iskra B512 - Заштитни очила Заштита 45 м/с Широко видно поле Димензии: 61мм (В) x 155мм (Ш) x 61мм (Д)