Iskra PN5800-4 - Моторна пила

Код на Производот: 661

Достапност:Има на залиха

9,499 ден 9,499
Зафатнина на моторот: 54 cm3 Излезна сила: 2,2 kW (3 KM) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Воздушно ладење Резервоар за гориво: 550 мл Резервоар за моторно масло: 260 мл Должина на меч: 508 mm (20"") Ланец: 8,255 mm (.325"") Гаранција: - 2 години