Iskra QH 1500H - Купатилска греалка

Код на Производот: 2869

Достапност:Има на залиха

830 ден 830
Моќ: 500/1000/1500W, Број на греачи: 3 IPX4 заштита од влага Топлотни наставки: 3, Прилагодлив термостат, Врвца за вклучување (клик систем) Тројна заштита од прегревање: Светлечки прекинувач со индикатор, Лежиште за кабелот на напојување Димензии: - Должина: 55см - Длабочина: 10см - Висина: 15 Гаранција: - 2 години