Iskra QT3040 - Електрична косилка за трева

Код на Производот: 10848

Достапност:Има на залиха

6,999 ден 6,999

• моќност: 1600W
• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Максимална ширина на сечењето 5 позиции: 400 mm
• Прилагодлива висина на сечење: 25-65 мм
• Волумен на корпа за трева: 45L
• Пластично куќиште

• 24 месеци гаранција