Iskra R6210C - Мешалка за малтер и боја

Код на Производот: 3750

Достапност:Има на залиха

6,999 ден 6,999
Мешалката има гумена рачка која му овозможува на корисникот добрo држење, компактно тело и копче кое обезбедува електронска контрола на брзината. На рачката има копче за палење со можност за заклучување за подолго работење. Клуч за монтирање на ножеви. Технички карактеристики: Напон: 230-240V ~ 50Hz Моќност: 1600 W Брзина на вртење: 1. фаза: 180-460 мин-1 / 2. фаза: 300-750 мин-1 Навој на вретено: M14 Мешање на сечивиот дијаметар: Ø160 мм Вкупна должина на прачката за мешање: 600 мм Гаранција: - 2 години