Iskra SL-2022 - Пегла на пареа

Код на Производот: 8150

Достапност:Има на залиха

1,699 ден 1,699

Моќност: 2200W
Напон: 220-240V, 50Hz
Капацитет на сад за вода: 230 ml
Керамичка површина
Испуштање на пареа
- вертикално
- нормално: 10-20 g/min
- интензивно: 0.3-0.8 g/tlak
Опција за прскање на вода
Термостат
Заштита од наталожување на бигор
Заштита од прокапување
Функција за самопрочистување
Автоматско исклучување
Ергономска гумирана рачка
Дозер
Должина на кабел: 1.9 m

Димензии: 269 x 118 x 145 mm
Тежина: 1.11 kg

Гаранција: 2 години