Iskra SL-2088A - Пегла на пареа

Код на Производот: 8149

Достапност:Има на залиха

1,199 ден 1,199
Моќност: 2000W
Напон: 220-240V, 50Hz
Капацитет на сад за вода: 200 ml
Керамичка површина
Испуштање на пареа
- вертикално
- нормално: 8-15 g/min
- интензивно: 0.3-0.8 g/tlak
Опција за прскање на вода
Термостат
Функција за самопрочистување од бигор
Дозер
Должина на кабел: 1.9 m
Димензии: 260 x 113 x 146 mm
Тежина: 0.9 kg
Гаранција: 2 години