Nema Naslov

Код на Производот: 7006

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 3,999

'- Моќност: 800W
- Напон: 220V-240V ~ 50Hz
- Капацитет на садот за прав: 2.5 L
- Циклонска технологија
- Лесно вадење на контејнерот
- 3 прилози
- Должина на кабел: 4.3 m
- Енергетска ефикасност: A
- Ниво на звук: 78 dB (A
- 2 години гаранција