Iskra SW-218-GR - Рачен блендер

Код на Производот: 7015

Достапност:Има на залиха

899 ден 899
Моќност: 250W (максимално)
Напон: 220-240v -50/60Hz
2 брзини на прилагодување
Сечила од нерѓосувачки челик
Егргономски облик
Димењнзија на пакувањето (v mm) 70 x 70 x 405
Нето тежина 0,5 кг
Бруто тежина 0,6 кг
Гаранција: - 2 години