Iskra T 803AI - Електричен бокал

Код на Производот: 2949

Достапност:Има на залиха

999 ден 999
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz • Влезна моќност: 1850-2200W (макс) • Волумен: 1.7 L • Копче за отворање на капакот • Скриен грејач • Филтер за вода • Вклучување и исклучување • Двостран показател на нивото на вода • Подвижна 360 ° врска • Троен безбедносен систем: - заштита од прегревање - автоматски исклучување при отстранување од базата - автоматско исклучување кога ќе се достигне точка на вриење • Димензии на амбалажата (во милиметри): 215 (д) x 165 (ш) x 225 (в) • Нето тежина: 0,93 кг • Бруто тежина: 1,16 кг Гаранција: - 2 години Пакување надворешно пакување EAN код за надворешно пакување: 3830042564867 • Димензии на кутијата (во милиметри): 495 (д) x 430 (ш) x 460 (в)