Iskra T-8803A - Електричен бокал

Код на Производот: 10375

Достапност:Има на залиха

899 ден 899

Карактеристики:

- Волтажа :220-240V~50/60Hz
- Јачина: 1850-2200W (max)
- Капацитет : 1.7 L
- Копче за отворање на капакот
- Скриен греач
- Филтер за вода
- Светлечко On/off копче
- Двострана скала за ниво на вода
- Ротирачка база - 360°
- Заштита од прегревање
- Автоматско исклучување при отстранување од базата
- автоматско исклучување кога ќе се достигне точка на вриење
- Димензии на кутија во mm: 210(Д) x 165(Ш) x 230(В)
- Нето тежина: 0,82 kg

2 години гаранција