Iskra TU MT430 - Повеќенаменски тример

Код на Производот: 3931

Достапност:Има на залиха

13,999 ден 13,999
Волумен на моторот: 42,7 cm3 Моќност: 1,35 kW (1,8 KM) Број на вртежи на моторот: Глава со навој: 6525 вртежи во минута Главата на ножот: 6900 вртежи во мин Тип на мотор: двотактен Капацитет на резерв. за гориво: 1.2L Должина на рачка: 855 мм Тип на рачка: со две рачки Навои: Ø 430 mm Нож: ø 255 mm Димензии на пакувањето (во милиметри): 300 (Д) x 270 (Ш) x 1120 (В) Нето тежина: 14,5 кг Вклучени додатоци: Додаток со глава со нож за сечење Додаток со нож Додаток со продолжна рачка Додаток со пила Додаток со ножици за жива ограда Гаранција: - 2 години