Iskra TU520SEU - Бензиски тример за трева

Код на Производот: 6407

Достапност:Има на залиха

9,999 ден 9,999
Комбинација од два режими на работа, која ќе им овозможи ефикасно уредување на вашата околина 1,4 kW двотактен мотор со зафатнина од 51,7см3 Се користи со зафат на двете раце, што ќе ви обезбеди удобна работа. За подолга и непрекината работа опремен е со резервоар од 1,2 литри гориво Карактеристики на производот Волумен на моторот: 51,7см3 Моќност: 1,4 kW (2,0 KM) ** Број на вртежи на моторот (глава со конец): ** 6525 вртежи во минута ** Број на вртежи на моторот (глава со острица): **: 6900 o /мин Мотор: двотактен Волумен за гориво: 1,2 л Должина на рачка: 1640 мм Со две рачки Глава со конец: ø 430мм Глава со отвор: ø 255мм Шифра на производ: TU520SEU Гаранција: - 2 години