Iskra X-190 - Плински пламеник

Код на Производот: 7248

Достапност:Има на залиха

899 ден 899
Моќност 0,8 KW(бутан/пропан) Преносен и практичен За користење на отворено Плинската боца не е вклучена Гаранција: - 2 години