Iskra YL-B07FT-11 - Радијатор

Код на Производот: 3556

Достапност:Има на залиха

4,499 ден 4,499
Радијатор Iskra YL-B07FT-11 е модерен електричен радијатор кој се карактеризира со тивко работење и висока акумулација на топлина, што значи дека радијаторот емитува топлина подолго време по самото исклучување. Користејќи го термостатското копче, можете да ја прилагодите посакуваната собна температура на просторијата, која автоматски ја одржува радијаторот. За заштита од прегревање, располага со трислојна заштита.11-те заоблени рабови го намалуваат ризикот од повреда, особено кај децата. За лесно движење, тој е опремен со тркала, а за лесно ракување, има корисна рачка. Карактеристики: - 3 топлински поставки 800W/1200W/2500W + вентилатор 400W - 11 ребра за греење - 24 часа тајмер Гаранција: - 2 години