Креветче - Лулка со заштитна мрежа Розево

Код на Производот: Креветче - Лулка со заштитна мрежа Розово-01

Достапност:Нема на залиха

Оваа креветче има мултифункционална намена, се користи како лулка и како креветче. Може лесно да се подместува креветчето бидејќи има тркалца кои што можат да го движат со што креветчето станува подвижно. Има заштитна мрежа која го штити вашето дете од инсекти.

Карактеристики:

  • голема безбедност;
  • функција лулка, функција креветче;
  • тркалца кои што имаат кочници;
  • според сите безбедности стандарди произведено;
  • од најмала возраст па нагоре;

Димензии: 60 х 90 х 100cm;