Креветче - Лулка со заштитна мрежа Сина

Код на Производот: Креветче - Лулка со заштитна мрежа Сина-01

Достапност:Нема на залиха

Ова креветче има мултифункционална намена, се користи како лулка и како креветче. Може лесно да се подместува креветчето бидејќи има тркалца кои што можат да го движат. Има заштитна мрежа која го штити вашето дете од инсекти.

Карактеристики:

  • голема безбедност;
  • функција лулка, функција креветче;
  • тркалца со кочници;
  • произведено според сите безбедности стандарди
  • од најмала возраст па нагоре;

Димензии: 60 х 90 х 100cm;