Кутија за накит со огледало

Код на Производот: kutijazanakit

Достапност:Нема на залиха

Накитот е еден од најнеорганизираните работи кој го поседувате дома. Сигурни сме дека секојдневно поминувате многу време барајќи некој дел од накитот или пак трудејќи се да ги одплеткате ситните делови кои многу лесно се заплеткуваат.

Ви ја претставуваме новата кутија за накит со вградено огледало која ќе ви го олесни секојдневието и ќе ви го организира и складира накитот на едно место баш како што сакате. Ставете крај на неуредните и неорганизирани кутии за накит. Од сега благодарение на иновативниот дизајн, самата кутија содржи многу прегради и иновативен механизам за отварање и затварање што овозможува отварање на повеќе прегради истовремето, па така лесно ќе имате увид во целиот накит што ќе е сладиран внатре.

Направена е од високо квалитетна ABS  пластика што овозможува издржливост и долготрајност. Во самата кутија има додатен дел со огледало, што дополнително ќе ви ја олесни работата и ќе може да се огледувате додека  да ја најдете идеалната комбинација на накит.

Самата кутија содржи нелизгави влошки на долната страна од кутијата, што овозможува дополнителна стабилност и одржување на накитот на правото место, без разлика на каква површина ќе биде поставена.

Димензии: 10 cm