Laser Level Pro 3 - Мулти функционална алатка за мерење

Код на Производот: laserlevelpro3

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 299 ден 299
Fixit - Мулти функциона алатка за мерење! Доколку Ви е потребно да ја измерите должината или степенот на рамнина, Ви ја препорачуваме Fixit! Алатка која едноставно мора да ја има во секој дом!

Функции на алатката:
Метро со должина до 2.5 метри, васер вага(либела) со ласер со 3 видови ласерски линии, крст, хоризонтална или вертикален ласерски зрак за мерење и алуминиумски стабилен линијар од 15 см.