-27%

Лед Столна Ламба со 3 Вида Светлина - Со USB Приклучок

Код на Производот: 2022-51b

Достапност:Има на залиха

750 ден 550 ден 550

Достапни Опции

Иновативна лед столна ламба која работи на батерија со USB приклучок за полнење и се пали и гаси на допир.

Изработена е од високо квалитетна, цврста ABS пластика.

Оваа лед ламба има опција за промена на бојата на зраците на светлината. Свети бела, жолта и комбинирана светлина.

Исто така, има опција за подесување на насоката како да свети. Горниот и средишниот дел од ламбата ротираат за 180 степени со што може да ја поставите да свети како што ви одговара во даден момент.

Во задниот дел на постољето има мало безбедносно копче кое служи за прекинување на дотокот на енергија што е многу корисно при транспорт, да не случајно се вклучи и ја потроши веќе наполнетата батерија. Тоа значи, кога е вклучено безбедносното копче може да ја палите и гасите и да ја менувате светлината а кога безбедносното копче е исклучено тие опции се прекинуваат.

Многу е практична и корисна, може да се користи во домашни услови во домот, во дворот на тераса а може да се користи и во кампинг опрема.

Може да се полни со полнач за мобилен телефон, може да се приклучи да се полни на лаптоп, статичен компијутер, надворешна батерија за полнење и.т.н

 

Постоље: 13.5 x  9cm

Средишен дел: 24 x 3cm

Горен дел: 25.5 x 3cm