Летечка чинија на сензори - Flying Saucer

Код на Производот: PC-525

Достапност:Нема на залиха

1,299 ден 699 ден 699

High-tech летечката чинија на сензори изгледа како да дошла од вселената!!
Колоритните ЛЕД светла додаваат дополнителен ефект и ноќното летање го прават уште повозбудливо! 

Летачката чинија се контролира многу едноставно - со раката. Нема далечински управувачи,нема жици...Целото летало е со вградени сензори кои ги слушаат командите од вашата дланка... Ако и дадете знак да оди нагоре,таа оди нагоре,ако и кажете да оди напред оди напред,а ако успеете да направите свртување од 360 степени,тогаш тоа е знак дека сте го усовршиле управувањето ! 

Ова е одлична забава и за момчиња и за девојчиња и за мама и за тато.

Погледнете го видетото да видите како се контролира играчката