-28%

Летна бебешка количка -Vallentino

Код на Производот: Летна бебешка количка -Vallentino

Достапност:Нема на залиха

3,590 ден 2,590 ден 2,590

Vallentino е супер квалитетна летна количка која дава удобност на вашето бебе и безбедност при неговото возење во количката. Изработена е од квалитетен материја (полиестер) и е соодветна за нерамни патишта и делови.

Карактеристики:

✔ систем за ротирање на тркалата;

✔ сенка за бебето која по потреба се вади;

✔ седиштето има 3 позиции: лежечка,полулежечка и седечка положба;

✔ додаток како корпа (носивост до 2килограми);

✔ копче за закочување на задните тркала (кочница);

✔ копче за лесно склопување и расклопување.

➡ Димензии: висока 107 сантиметри, широка 47 сантиметри, тежина на количка: 6 килограми