LOL OMG Doll

Код на Производот: MG-1

Достапност:Нема на залиха

1,730 ден 599 ден 599

LOL OMG Doll се кукли од новата, уникатна и лимитирана серија! Оваа серија е составена од 4 LOL кукли - сестри и тоа:  Swag, Royal Bee, lady Diva, Neonlicious. Со секоја кукла се вклучени и неколку изенадувања. Кутијата на куклата во која ќе ја добиете може да ја користите како гардеробер. Гардероберот е место каде Вашата LOL кукла ќе ги прави модните трансформации. Во гаредероберот куклата ќе ја чува својата гардероба, чевлите, ташните и сите модни додатоци. Во гардероберот можете да ја чувате куклата кога Вашите мали нема да си играат со неа. Побрзајте да ги соберете сите 4 кукли од оваа LOL OMG Doll серија. Облеката - костумот станува и моден додаток со повеќе намени. Мешајте и комбинирајте ги облеките и ќе добиете безброј нови изгледи.

Секоја LОL OMG - кукла има свој стил и изглед. 

 

Новата кукла на LOL OMG Doll има посебен шарм, катактеристично лице и прекрасна коса.

Сетот LOL OMG Doll е составен од :

-Кукла
-Стилиризирни чевли
-Модерна облека
-Кутија за чување на чевлите
-Чанта
-Гардеробер
-Аксесоари

 

LOL OMG Doll е кутија полна со изненадувања. LOL куклите се облечени во трендовска облека. Пакувањето е исто така дел од изненадувањето бидејќи кутијата претставува гардеробер во која LOL куклите ќе ја мениваат својата гардероба,

Секоја серија од LОL Doll е посебна и се разликува од предходната.