Магична самолеплива нано трака (3m)

Код на Производот: PM43

Достапност:Нема на залиха

На секое домаќинство му треба практична алатка која ќе ни помогне брзо да ги распоредиме работите во позиција и да ги задржиме на место без да се лизнеме.

Најновата технологија инкорпорирана во составот на силиконска, дуплофан трака која ќе Ви овозможи да залепите се што ви е потребно, за која било површина, без притоа да се грижите дека површините ќе се оштетат.