Магнетна табла за цртање и пишување

Код на Производот: Магнетна табла за цртање и пишување

Достапност:Нема на залиха

Magnetic drawing board е прекрасна алатка за цртање и пишување која го поттикнува пишувањето уште од најрана возраст. Фукционира на принцип на магнети и молив кој ги привлекува магнетните топчиња на површината на таблата и на тој начин се пишува и црта.

Децата ќе ја користат имагинацијата за цртање, дизајнирање и создавање.

Карактеристики:

✅ Составена е од табла со 714 топчиња, молив и 12 различни шеми за цртање. 

✅ Изработена е од нетоксична пластика.

✅ Димензии: 32x26 cm.