Рачен масажер за глава

Код на Производот: ТАМ500

Достапност:Има на залиха

290 ден 99 ден 99

Револуционерен масажер кој изгледа премногу едноставно,но прави чуда. Се користи многу едноставно,се фаќа за дрвената рачка, се поставуваат пипците врз главата и се прави бавно,нежно движење по вертикална линија. Откако ќе го направите тоа,овој масажер ќе стане незаменлива алатка во вашето секојдневие. Едноставно ќе неможете без него.

Краевите се така направени што е невозможно да дојде до гребнатини и слично.

За што всушност служи овој масажер?

-Ја подобрува циркулацијата на крвта
-Ослободува од стрес
-Ослободува од напнатост
-Ги релаксира сите мускули

Масажерот е толку мал и практичен,што може да си го носите било каде.