Машина за шиење

Код на Производот: masinazasienje

Достапност:Нема на залиха

1,890 ден 499 ден 499
Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење. Машината има две брзини на шиење Работи на струја преку адаптер. Во пакетот добивате и педала за најдобро користење на машината.

Големина: 21.1 x 13.5 x 22.9 см
Во пакетот добивате: конец, игла, педала, адаптер за струја и упатство + резервна игла и конец.
Напојување: адаптер или батерии
Моќност: 6W

*Овој модел не доаѓа со вградена светилка.