-28%

Машка јакна GB2841UO Кремова

Код на Производот: Машка јакна GB2841UO Кремова 2

Достапност:Има на залиха

1,790 ден 1,290 ден 1,290

Достапни Опции

Машка јакна од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански).