Маска за iPhone ПЕРФОРИРАНА

Код на Производот: Маска за iPhone 6 ПЕРФОРИРАНА ЗЛАТНА-1

Достапност:Нема на залиха

Маска за заштита на вашиот телефон. Имаме за моделите iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8.
Достапни се во црна, златна, розова, тегет и црвена боја