MAX PULS Електричен тример за трева MP-GT28

Код на Производот: 9871010

Достапност:Нема на залиха

MAX PULS Електричен тример за трева MP-GT28
Моќност:500W
Вртежи:10000
Дијаметар на косење:320мм
Тежина:2.6кг