-28%

Max Puls Електричен ударен чекан MP- HD007

Код на Производот: 10911

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 2,899 ден 2,899
Моќност: 850W
Вртежи: 800/мин
Вртежи без удар: 3150/мин
Дијаметар на футер: 13 мм
Дупчење во:
-метал 13мм
-дрво 40мм
-камен 26мм