Nerf N-Strike Elite Drisruptor - Детска играчка

Код на Производот: nerfdisruptor

Достапност:Нема на залиха

1,290 ден 499 ден 499

Nerf N-Strike Elite Disruptor со 6 Nerf Elite стрелки:

-Ротирачки шаржер со 6 оригинални Nerf Elite стрелки
-Пиштол со брзо репетирање
-Опција за масовен напад 
-Стрелките летаат до 27 метри
-Во пакетот е вклучен пиштол, , 6 Nerf Elite стрелки и упатство за користење
-Се препорачува за возраст од над 3 години 

Стрелај ја твојата мета со мега популарниот Nerf N-Struke Elite Disruptor

Овој пиштол со брзо репетирање има ротирачки шаржер кој држи до 6 Nerf Elite стрелки.
Изберете ја вашата мета и стрелајте една по една стрела кон неа или исфрлете ги сите 6 стрелки во рафал со опцијата за масовен напад
.

За да го репетирате пиштолот повлечете го слајдот назад и ослободете го. Проверете го индикаторот, ако е портокалов пиштолот е спремен за стрелање. Nerf N-Strike Elite Disruptor пиштолот пука на далечина до 27 метри. Вклучува 6 Nerf Elite стрелки.

Nerf и сите сродни својства се заштитни знаци на Hasbro. 


ВНИМАНИЕ: Не насочувајте кон очите или лицето.
За да избегнете повреди користете само оригинални Nerf Elite стрелки кои се направени од специјален материјал со што се намалува ризикот од повреди.
Доколку користите други стрелки можеби да не ги исполнуваат безбедносните стандарди.