-76%

Нож за сечење лубеница и диња - Angurello

Код на Производот: Angurelo

Достапност:Нема на залиха

Специјалниот нож за лубеница и диња Angurello сече и сервира перфектни парчиња на лубеница и диња, одговаrа на сите облици и големини на лубеници и дињи. Со oвој нож го заштедувате Вашето драгоцено време кое би го потрошиле за сечење и послужување на лубеница и диња.

 Изработен од високо-квалитетен ростфрајд!