Организер за купатило

Код на Производот: organizerzakupatilo

Достапност:Нема на залиха

Држачот за тоалетна хартија со фиоки за складирање може да ослободи повеќе простор, а исто така доаѓа со лепенка за монтирање на ѕидот, кој го прави совршен за места каде што не сакате да гo оштетите ѕидот со правење дупки.

Има отвор коj може да ги користите за складирање, а дизајнот е практичен и ви овозвможува да го искористите неупотребливиот простор. Имате дополнителна фиока во вашата бања, а со тоа ја зголемувате организираноста и уредноста.

Дизајнот е водоотпорен и хартијата и предметите кои ќе ги ставите во фиоката ќе бидат безбедни.

Држачот за хартија има транспарентен дел преку кој може да ја проверувате преостанатата количина на хартија.

  • Изработен е од еколошка ABS пластика.
  • Наменет за предмети со тежина не поголема од 10KG.
  • Почекајте 12 часа да се прицврсти лепилото на ѕидот, а потоа може да ги ставите предметите во држачот.

Големина на фиоката: 18,5 х 11,5 см.

Големина на кутијата за хартија: 19,5 х 11,8 см.