Кујнски организер

Код на Производот: kujnskiorganizer

Достапност:Нема на залиха

Идеален, практичен производ за одлична организација на сите зачини, сосеви, чаеви и секакви други кујнски реквизити кои секојдневно ги користите и ви се потребни при рака. Со оваа уникатна сталажа ќе можете да ги соберете сите работи кои ви се потребни и да ги складирате, со што ќе го искористите максимално просторот, а исто така значително ќе го намалите нередот во кујната. Благодарение на уникатниот и специфичен дизајн, ќе немате никакви проблеми да складирате било какви видови на шишиња и тегли, без разлика на големината и формата.

Секако овој производ е погоден за користење и во дневна соба, спална, детска или пак тоалет за складирање на секаков вид предмети и алатки.

Сталажата е изработена од високо квалитетна ABS пластика што овозможува безбедност и долготрајност при користење.

Водоотпорна е, и нема никаков проблем доколку дојде во допир со вода.

Нивото на висина и бројот на спратови можете да го менувате, во зависност од Вашата потреба. Поточно можете да додадете или да одземете од висината или спратовите на сталажата.

Ова е еден од производите кои дефинитивно ќе ви го направат домот поубав, а пред се функционален.

Димензии на производот: 42x22,5x27,5cm