Организер за зачини

Код на Производот: kutijazazacini

Достапност:Нема на залиха

Зачините, јаткастите плодови и сите други ситни работи се многу тешки за организација, затоа што треба да се чуваат под одредени услови. Новиот организер за зачини ви нуди организирање, складирање и соодветно чување на секаков вид зачин, јаткасти плодови, семиња, чаеви и сл.

Елегантен и модерен дизајн кој се вклопува во сечија кујна без да ја груби или да изгледа нападно за очите.  Заборавете на чување на зачини и јаткасти плодови во пластични ќесиња со ластики што е опасно за здравјето.  Сетот е составен од шест теглички за складирање, сите подредени една до друга со специјално постолје, што ги прави да изгледаат модерно и уникатно. Направени се од високо квалитетна ABS пластика, со специјален механизам за два вида различно додавање зачин, по ситно и по крупно. Тегличките се транспарентни, што Ви овозможува лесно да видите што има складирано во секоја од нив без да ги отварате, а исто така и да видите колкава е количината што е останата во секој од организерите. Самиот организер е дизајниран да зафаќа минимален простор во кујната, а воедно да ви ги организира сите зачини и други поситни работи.

Димензии на организерот за зачини: 16.5 x 6.5 x 10.5cm / 6.5 x 2.56 x 4.14 

Едно парче: 10.2 x 5.5 x 2.5cm / 4.02 x 2.17 x 0.99