-22%

Пепеларник за Автомобил - Со Лед Светилка

Код на Производот: pepelnik

Достапност:Има на залиха

229 ден 179 ден 179
Пепеларник за автомобил со лед светилка.
Овој пепеларник иако е наменет за во автомобил, поради тоа што не е статичен можете да го употребувате било каде.
Пепеларникот е изработен од специјална ABS пластика со капак за затварање, и има лед светилка која совршено одговара за ноќно време.
Димензии: 8.5 x 7 x 6 cm